Nog 6 dagen te gaan; het gaat goed!

Tijdens de informatieavonden zagen we in het gebied al een grote belangstelling voor glasvezel. Dat zien we nu ook terug in de aanmeldingen. Veel inwoners sluiten een abonnement af en met nog 6 dagen te gaan is de score naar tevredenheid. Laten we zo doorgaan! Wij hebben alle vertrouwen dat die schop de grond in gaat na 3 juli! Heb jij je al aangemeld?

Aanmelden
Aanmelden kan tot 3 juli en doe je door een abonnement af te sluiten. Op 3 juli wordt bepaald of 35% binnen de bebouwde kom en 50% buiten de bebouwde kom is gehaald. Dan starten we met graven.

Hulp bij keuze
We begrijpen dat inwoners graag hulp willen bij de keuze van een abonnement. Voor hen zijn er verschillende mogelijkheden. Er kan rechtstreeks contact worden opgenomen met de dienstaanbieders en ook de lokale verkopers in de buurt helpen graag bij het kiezen van het juiste abonnement. Via HelloWorld kan er een vergelijking gemaakt worden tussen de pakketten.

Lokale inloopbijeenkomsten
Bewoners die liever worden geholpen door een bekende, kunnen terecht bij ambassadeurs. Vanuit de plaatselijke belangenorganisaties staan zij klaar om vragen te beantwoorden en organiseren zij binnenkort lokale aanmeldbijeenkomsten. Loop gerust binnen voor vragen of hulp bij het afsluiten van een abonnement. Data en locaties worden op korte termijn bekend gemaakt. Houd hiervoor onze agenda en Facebookpagina in de gaten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *